Het zijn bijzondere tijden en in onze praktijk werkt het soms op een andere manier. Dat is wennen voor ons, maar ook voor u. In onze praktijk hebben we diverse maatregelen genomen om te zorgen voor uw en onze veiligheid. Ondanks de versoepelingen van de overheid geldt in onze praktijk nog steeds de volgende omgangsregels:

  • desinfecteer uw handen bij binnenkomst
  • draag altijd een mondkapje
  • houdt 1,5 meter afstand van elkaar
  • kom op tijd zijn voor uw afspraak, maar niet eerder dan 10 minuten van te voren
  • kom alleen naar uw afspraak. Minderjarigen graag door maximaal één volwassen persoon begeleiden als dat mogelijk is
  • U zult begrijpen dat wij geen handen schudden.

Heeft u luchtwegklachten en/of koorts, kom dan niet naar de praktijk. Wij  verzoeken u om de afspraak dan te annuleren.

Neem bij vragen altijd eerst telefonisch of via MGN contact op met ons.

COVID-VACCINATIES

Wij ontvangen talloze telefoontjes over de registratie van de COVID-vaccinatie.
De vaccinatie wordt geregistreerd door de arts of instantie die deze aan u heeft gegeven. De huisarts kan niets voor u doen als u bent gevaccineerd door de GGD of in het buitenland. Voor problemen met de registratie of uw corona-app verwijzen wij u naar de website van het RIVM

Als u door ons gevaccineerd bent, hebben wij dit doorgegeven aan het RIVM op de dag van vaccineren. Bij veel mensen is dit zichtbaar in mijn.rivm.nl, bij anderen nog niet. Dit heeft te maken met een vertraging bij het RIVM. Wij kunnen hier geen invloed op uitoefenen. Het heeft daarom geen zin om de praktijk hierover te bellen. Mocht uw vaccinatie niet goed geregistreerd staan bij het RIVM dan kunt u UITSLUITEND ALS DEZE DOOR ONZE PRAKTIJK IS GEGEVEN PER EMAIL CONTACT OPNEMEN MET DE PRAKTIJK via info@healthcaresuliman.nl. Gezien de enorme drukte verzoeken wij u dit uitsluitend te doen als u dringend een vaccinatiebewijs nodig hebt wegens een reis op korte termijn.

Kijkt u voor alle antwoorden op uw vragen over het vaccinatiebewijs op vaccinatiebewijs corona van de Rijksoverheid.